LEDIGA TJÄNSTER

Apputvecklare

Vår vision är att bygga världens bästa informationssystem för driften inom kraft- och värmeverk. Den värdegrund som vårt företag vilar på handlar om att det ska gå så bra som möjligt för våra kunder.

Vår företagskultur innebär högsta fokus på att vara kundorienterade, engagerade och nytänkande. Vi vill uppfattas som familjära, kunniga och pålitliga av våra kunder. Den familjära känslan som finns inom Wistbo Information AB vill vi överföra till våra kunder varje dag.
 
Vår molntjänst Wistbo driftportal är idag marknadsledande i Sverige när det gäller informationssystem för driftpersonal inom energibranschen. Wistbo är nu inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation med fler apputvecklare.

Om jobbet

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Vi söker nyfikna apputvecklare som gillar att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer att få jobba med roliga och utvecklande projekt och ett nära samarbete med andra härliga kollegor.  

Vi söker dig som har

  • Relevant utbildning på högskole- eller universitetsnivå. Du kan också ha relevant arbetslivserfarenhet som motsvarar studieerfarenhet.
  • Goda kunskaper inom utveckling av appar för Android och iOS
  • Erfarenhet av både front-end och back-end miljö
  • Erfarenhet av utveckling av appar till organisationer/företag
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du också vara med på vår spännande resa framåt och vara en av våra nya medarbetare?

Har du övriga frågor kontaktar du Susanne Wistbo HR ansvarig, eller 0708-665956.

Ansökan om tjänsten är via vårt formulär nedan.

Ansök här

Skicka in ditt personliga brev och CV i pdf-format nedan.
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra