VÅRA KUNDEVENTS

Vårt mål är att det ska gå så bra som möjligt för dig som kund

Oavsett hur bra ett system är kommer vi aldrig att komma ifrån att det är vi människor som behöver göra förändringen. Därför är det oerhört viktigt att vi får möjlighet att träffas och diskutera hur vi kan komma vidare med alla de viktiga frågor som rör vardagen för drift och produktion. Varför uppfinna hjulet flera gånger liksom? Vi kan ta del av och dela med varandra erfarenheter som gjort oss klokare och röra oss framåt, tillsammans.

Som en del i det är Wistbo Information med och ger förutsättningar till värdeskapande möten i våra olika forum under året. I dagsläget är det främst vår Wistbo driftchefsträff, Wistbo användarträff, referensbesök hos befintliga kunder för att titta på specifika utvecklingsprojekt, gemensamma workshops kring olika utmaningar vi vill lösa tillsammans mm.


AKTUELLT
9 MAJ
9.30-14.30
Lillesjöverket, Uddevalla

REFERENSBESÖK UDDEVALLA ENERGI

Tisdagen den 9 maj bjuder Wistbo Information och Uddevalla Energi in till en givande dag på Lillesjöverket.
Ni ges här en unik möjlighet att på plats få se hur Wistbo driftportal används i anläggningen samt en inblick i vad den förbättrade kommunikationen innebär för var och en av medarbetarna i vardagen. Uddevalla Energi använder en bred palett av funktioner i Wistbo driftportal vilket gör dem till en ypperlig referens.

KOMMANDE EVENTS 2023
9 MAJ
9.30-14.30
Lillesjöverket, Uddevalla

Referensbesök Uddevalla Energi

Ta chansen och dela erfarenheter av driftkommunikation och brett användande av Wistbo driftportal ihop med oss och Uddevalla Energi.

MAJ-JUNI

WORKSHOP AVBROTTSBEGÄRAN DEL 2

Fortsättning på det givande arbetet kring digital hantering av avbrottsbegäran, arbetstillstånd etc för att stärka upp säkerheten ute på anläggning. 
Mer info kommer!

27-29 SEPT
Villa Fridhem, utanför Norrköping

Wistbo användarträff 2023

Agenda uppdateras vartefter

WISTBO ANVÄNDARTRÄFF

Framåt tillsammans - nätverksforum för våra värdefulla användare

WISTBO DRIFTCHEFSTRÄFF

Ledarskap i förändring

WORKSHOPS

Samverkan för oss framåt

REFERENSBESÖK

Dela erfarenheter och möjligheter