VÅRA KUNDEVENTS

Vårt mål är att det ska gå så bra som möjligt för dig som kund

Oavsett hur bra ett system är kommer vi aldrig att komma ifrån att det är vi människor som behöver göra förändringen. Därför är det oerhört viktigt att vi får möjlighet att träffas och diskutera hur vi kan komma vidare med alla de viktiga frågor som rör vardagen för drift och produktion. Varför uppfinna hjulet flera gånger liksom? Vi kan ta del av och dela med varandra erfarenheter som gjort oss klokare och röra oss framåt, tillsammans.

Som en del i det är Wistbo Information med och ger förutsättningar till värdeskapande möten i våra olika forum under året. I dagsläget är det främst vår Wistbo driftchefsträff, Wistbo användarträff, referensbesök hos befintliga kunder för att titta på specifika utvecklingsprojekt, gemensamma workshops kring olika utmaningar vi vill lösa tillsammans mm.


AKTUELLT
27-29 SEPTEMBER
16:00-13:00
Villa Fridhem

ÅRETS WISTBO ANVÄNDARTRÄFF

Den 27/9-29/9 2023 är det så äntligen dags för årets användarträff!

Vi startar upp årets användarträff den 27/9 på Villa Fridhem med olika valmöjligheter som innefattar en workshop nr 3 kring arbetstillståndshantering och avbrottsbegäran (föranmälan krävs), en öppen utbildning (föranmälan krävs), padel eller bara häng i relaxen och avslutar med en gemensam tvårättersmiddag. Agendan kan ni se här!

Med fokus på er som dagligen använder Wistbo driftportal kommer träffen innehålla inspirerande pass, diskussioner, nätverkande och gemensamma måltider tillsammans.

KOMMANDE EVENTS 2023
27 SEPTEMBER

WORKSHOP AVBROTTSBEGÄRAN DEL 3

Fortsättning på det givande arbetet kring digital hantering av avbrottsbegäran, arbetstillstånd etc för att stärka upp säkerheten ute på anläggning. Denna workshop hålls i samband med årets användarträff.

27-29 SEPT
Villa Fridhem, utanför Norrköping

Wistbo användarträff 2023

Agenda och anmälningslänk hittar du här 

WISTBO ANVÄNDARTRÄFF

Framåt tillsammans - nätverksforum för våra värdefulla användare

WISTBO DRIFTCHEFSTRÄFF

Ledarskap i förändring

WORKSHOPS

Samverkan för oss framåt

REFERENSBESÖK

Dela erfarenheter och möjligheter