Om Wistbo

Digitalisering för oss handlar om att skapa ett värde för våra kunder och dess medarbetare

Wistbo är ett familjeföretag som startades 2002 med säte i Norrköping. Vi är totalt sju personer som varje arbetsdag strävar efter att skapa en smidigare vardag för våra kunder genom att digitalisera deras information och kommunikation inom drift och produktion.

Verksamhetskunskap

Inom Wistbo arbetar systemutvecklare och konsulter med lång erfarenhet av system- och verksamhetsutveckling. Tillsammans har vi över 80 års erfarenhet av effektivisering av vardagliga arbetsuppgifter hos våra kunder. Våra erfarenheter av olika typer av projekt har gett oss värdefulla kunskaper om vad som krävs för att öka användandet och nyttan av gjorda IT-investeringar.

Vår produktportfölj innefattar allt från molntjänster inom informationshantering för drift och produktion, apputveckling, produktionsuppföljning, avvikelsehantering och projekthantering till dokumentstyrning för ledningssystem. Systemen är omsorgsfullt utvecklade, väl testade och har en stödjande layout för snabb inlärning.

Det unika med Wistbo

Vi kombinerar hög verksamhetskunskap med stort engagemang, korta beslutsvägar och familjärt bemötande. Kombinationen av beprövade lösningar, tilltalande design och ett komplett programutbud skapar förutsättning för långsiktiga relationer med oss på Wistbo.

Vårt mål är att det ska gå så bra som möjligt för dig som kund.

Vi på Wistbo

Peter Wistbo

VD

Det är få som slår Peter på fingrarna när det gäller kunskap om digitalisering, då han varit aktiv i IT-branschen sedan början av 80-talet. Det kan också vara åren av kampsportutövande som gör att få vågar ifrågasätta honom. Peter är en pedagogisk, driven och engagerad entreprenör, som alltid sätter kundens behov i fokus. När han inte styr Wistbo Information med fast hand kryssar Peter gärna i den östgötska skärgården med sin motorbåt, snickrar på sommarstugan eller avnjuter en god whiskey i goda vänners lag.

 
Arbetar främst med

Senior konsult, Projektledning, Produktutveckling, Rådgivning, Utbildning

Angelica Wistbo Nibell

Försäljningsansvarig

Angelica är duktig på att använda befintliga resurser på nya effektiva sätt och ser möjligheter i alla lägen. Hon gillar att jobba mot mål och se resultat, brinner för att vidareutvecklas och lära sig nya saker. Förmodligen är det hennes bakgrund inom pappersindustrin som gör att, trots att hon helst skulle vilja ha allt som behövs i livet i en app - kringgår det när det gäller en sak: böcker. Angelica älskar att koppla av med en god bok, yoga eller ett pass på gymmet.


Arbetar främst med 

Nyförsäljning, Projektledning, Utbildning, Marknadskommunikation

Emil Zeilon Rosendahl

Utvecklingsansvarig

Emil är en positiv och lösningsorienterad medarbetare som verkligen älskar fördelarna med mobilappar. Oavsett om det är planering av bröllop, åtkomst till olika applikationer eller häftiga spel det gäller så fixar Emil en app till det. Som datamagiker, bonus-tvillingpappa och nybliven husägare finns det ingen gipsvägg, brandvägg eller barnkalas som är omöjlig för Emil att lösa. Han hittar sin styrka och avkoppling i styrketräningen.


Arbetar främst med

Apputveckling, Systemutveckling, Utbildning

Tommy Jansson

Systemutvecklare

Att kombinera intresset för datorer och musik har gett Tommy taktsinne för både noter och datakod. Tommy hittar effektiva lösningar på de behov våra kunder uttrycker. På fritiden skapar han elektronisk dansmusik i sin egenbyggda Starwarsinspirerade musikstudio som även fått internationell uppmärksamhet, om han inte har vind i seglen på sin båt. Uppväxten i Schweiz gav oss vår egen Ingemar Stenmark och lärde honom några väl valda ord på franska.


Arbetar främst med

Systemutveckling, Utbildning

Jörgen Hultberg

Systemutvecklare

Jörgen är en rutinerad och trygg slitvarg på Wistbo, som med fyra Vasalopp i bagaget är lika envis bakom tangentbordet som i skidspåret. Jörgen är en mästare på att klura ut smarta lösningar efter våra kunders behov. När Jörgen inte knackar kod eller åker skidor spenderar han mycket tid med sina fyra brukshundar eller slappnar av i sin nybyggda bastu.


Arbetar främst med

Systemutveckling, Utbildning

Johanna Wistbo

Marknad- och kommunikationsansvarig

Johanna är Wistbo’s globetrotter som sett de flesta av jordens alla hörn och tagit med sig sina intryck och reseerfarenheter in i företagets marknadsavdelning. Hon har ett öga för färg och form och bidrar med användarvänliga synpunkter på våra system. Det är tur att hon är duktig på att styra och ställa så vi får fason på våra evenemang och aktiviteter.

 

Arbetar främst med

Marknad, Kommunikation

David Centeno Norberg

Kundansvarig innesäljare

 

Arbetar främst med