Om oss

Digitalisering för oss handlar om att skapa ett värde för våra kunder och dess medarbetare

Wistbo är ett familjeföretag som startades 2002 med säte i Norrköping. Vi är totalt 9 personer som varje arbetsdag strävar efter att skapa en smidigare vardag för våra kunder genom att sätta våra kunders utmaningar i fokus och digitalisera deras information och kommunikation inom drift och produktion. 

Vi vill genom att kombinera hög verksamhetskunskap med stort engagemang, familjärt bemötande och beprövade tjänster - inspirera människor och företag att växa i sitt dagliga arbete och bidra till en positiv långsiktig utveckling av deras arbetsmiljö. 

Vårt mål är att bygga långsiktiga och ärliga relationer med våra kunder, där kvalitet och kompetens är vårt ledord. Det i sin tur ska leda till att det ska gå så bra som möjligt för våra kunder. 

"Vi vill att det ska gå så bra som möjligt för våra kunder, då går det också bra för oss."

Peter Wistbo, VD

Strategisk verksamhetsutveckling

Vi på Wistbo satsar 100 % på att nyutveckla, supporta och vidareutveckla kommunikationsplattformen Wistbo driftportal, speciellt framtaget för driftens behov inom affärsområde värme och kraft inom energibranschen. Fokuseringen på driftorganisationer innebär att vi har byggt upp en unik kunskap och erfarenhet kring de vardagliga utmaningar som driftpersonalen har. 

Vi har kunskapen att möta driftens behov och krav idag och framåt. Vår personal har mångårig samlad erfarenhet av att arbeta med driftens behov och tillsammans har vi utvecklat ett mycket användarvänligt program speciellt för era behov.


Marknadsledande

Det finns inget annat system i Sverige där så många funktioner relaterade till driftens behov är samlade på en och samma plattform. Kombinationen av systemets funktioner och den unika kompetensen som vi har byggt upp på Wistbo innebär att vi har mycket goda förutsättningar att stödja era medarbetare i deras vardagliga utmaningar.

Vår ambition är att vara mer än bara en systemleverantör. Via driftchefsträffar, användarträffar, fortbildning inom driftkommunikation och ledarskap i en mer och mer digital värld, arbetar vi nära och tillsammans med våra kunder för en smidig arbetsvardag.

Lyssna på Wistbopodden!

I Wistbopodden kommer du främst få lyssna på nyheter inom Wistbo driftportal, vad som händer hos oss på Wistbo Information och vad som är på gång framöver. Du möter våra medarbetare från försäljning och marknad främst, samt gäster från övriga avdelningar och ibland kunder och samarbetspartners.

Programledare för Wistbopodden är .