Är du vår nästa kollega? Kom och jobba hos oss!

Varför ska du vara med på Wistbo Informations tillväxtresa?

Wistbo är inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation framåt. Vi söker medarbetare som brinner för att hjälpa andra och som vill vara med på vår spännande resa fram mot "att bli bäst i världen” när det kommer till driftkommunikation inom produktion. 

Vill du ha spännande möjligheter och stor påverkan på din egen arbetsvardag? Har du en god portion av självledarskap?

Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll med stor möjlighet att påverka både tjänster och företagets utveckling. Vi erbjuder förutom en flexibel arbetsmiljö, friskvård och flera andra förmåner. Och givetvis ett gäng trevliga kollegor! 

Vi tror att om det går bra för våra medarbetare - går det också bra för oss. 

Väx med oss!

LEDIGA TJÄNSTER

Apputvecklare

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Vi söker nyfikna App-utvecklare som gillar att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Du bör ha ett stort intresse för att ta fram och arbeta med appar. Vi kan erbjuda ett varierande arbete där du kommer att få jobba med roliga och utvecklande projekt och ett nära samarbete med andra härliga kollegor.  

LÄRANDE I ARBETE

LIA studenter

I vår väg framåt tror vi mycket på att ge studenter inom systemutveckling och sälj & marknad chansen att omsätta sina teoretiska studier i verkligheten och därför tar vi varje år emot ett gäng med LIA studenter. 

Vill du göra din LIA hos oss? Skicka in en ansökan i formuläret nedan.

SKICKA IN EN SPONTANANSÖKAN!

Vill du ha givande arbetsuppgifter, goda kollegor och fantastiska kunder? Skicka gärna in en spontanansökan till oss

Skicka in din spontanansökan här!

Bifoga ditt personliga brev och CV
Tryck på knappen nedan.
Läs om vår personuppgiftspolicy här