Är du vår nästa medarbetare? Jobba hos oss!

Vi växer!

Wistbo är inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation. Vi söker medarbetare som brinner för att hjälpa andra och som vill vara med på vår spännande resa fram mot "att bli bäst i världen”.

ETT SMART OCH MENINGSFULLT VAL

Varför Wistbo?

Vill du ha spännande möjligheter och stor påverkan på din egen arbetsvardag? Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll med stor möjlighet att påverka både tjänster och företagets utveckling. Vi erbjuder förutom en flexibel arbetsmiljö, friskvård och andra förmåner. Och ett gäng trevliga kollegor! 

Vårt motto är: "Om det går bra för våra medarbetare - går det också bra för oss". 

Väx med oss!

LEDIGA TJÄNSTER

Junior säljare

Vi söker dig som kan stötta våra medarbetare på sälj och marknad. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegorna som har stort kundfokus och som jobbar med långsiktiga kundrelationer. Arbetsuppgifterna kommer att vara initiera och genomföra telefon-, web- och fysiska möten med framtida kunder, vara med och planera och genomföra aktiviter för våra produkter och tjänster, vara delaktig i mässor, kundevent och andra aktiviteter tillsammans med sälj- och marknadsansvarig vid behov . Boka och genomföra kvalificerade försäljningsmöten, skapa engagemang och bygga relationer i sociala medier.

Junior Apputvecklare

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Vi söker nyfikna App-utvecklare som gillar att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Du bör ha ett stort intresse för att ta fram och arbeta med appar. Vi kan erbjuda ett varierande arbete där du kommer att få jobba med roliga och utvecklande projekt och ett nära samarbete med andra härliga kollegor.  

Säljare

Vi söker nu en engagerad och driven medarbetare. Som säljare hos oss ansvarar du för våra framtida kunder. Du kommer att arbeta tillsammans i ett säljteam som är präglat av stort kundfokus och långsiktiga kundrelationer.
Fokus ligger på att bygga relationer med framtida kunder i syfte att utöka våra marknadsandelar för tjänsten Wistbo driftportal. 
Du kommer att få ta ett helhetsansvar för hela försäljnings-processen från första kontakt till avtal till 100 % nöjd kund.

SKICKA IN EN SPONTANANSÖKAN!

Vill du ha givande arbetsuppgifter, goda kollegor och fantastiska kunder? Skicka gärna in en spontanansökan till oss

Skicka in din spontanansökan här!

Bifoga ditt personliga brev och CV
Tryck på knappen nedan.