Är du vår nästa medarbetare? Jobba hos oss!

Vi växer!

Wistbo är inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation. Vi söker medarbetare som brinner för att hjälpa andra och som vill vara med på vår spännande resa fram mot "att bli bäst i världen”.

ETT SMART OCH MENINGSFULLT VAL

Varför Wistbo?

Vill du ha spännande möjligheter och stor påverkan på din egen arbetsvardag? Hos oss har alla medarbetare en nyckelroll med stor möjlighet att påverka både tjänster och företagets utveckling. Vi erbjuder förutom en flexibel arbetsmiljö, friskvård och andra förmåner. Och ett gäng trevliga kollegor! 

Vårt motto är: "Om det går bra för våra medarbetare - går det också bra för oss". 

Väx med oss!

LEDIGA TJÄNSTER

Säljare

Vi söker nu en engagerad och driven medarbetare. Som säljare hos oss ansvarar du för våra framtida kunder. Du kommer att arbeta tillsammans i ett säljteam som är präglat av stort kundfokus och långsiktiga kundrelationer.
Fokus ligger på att bygga relationer med framtida kunder i syfte att utöka våra marknadsandelar för tjänsten Wistbo driftportal. 
Du kommer att få ta ett helhetsansvar för hela försäljnings-processen från första kontakt till avtal till 100 % nöjd kund.

Vi söker fullstack-utvecklare

Vi söker systemutvecklare som gillar att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Du tycker om att sätta dig in i nya system, och arbetar gärna med både frontend och backend för att lösa uppgiften. Du bör ha ett stort intresse för att ta fram och arbeta med molntjänster, och eftersom du kommer att ha kontakt med både nuvarande och framtida kunder så behöver du vara mycket serviceinriktad.

SKICKA IN EN SPONTANANSÖKAN!

Vill du ha givande arbetsuppgifter, goda kollegor och fantastiska kunder? Skicka gärna in en spontanansökan till oss

Skicka in din spontanansökan här!

Bifoga ditt personliga brev och CV
Tryck på knappen nedan.