Vi summerar 2022: Nya medarbetare, flera kunder och utveckling av Wistbo driftportal

Nu har vi lämnat ett händelserikt år bakom oss. Med nya medarbetare, fler kunder och många roliga projekt är vi förväntansfulla och ser fram emot ett spännande 2023!

 
Det har hänt en hel del under 2022. Bland annat firade vi 20 årsjubileum, uppgraderade driftportalen med nytt utseende och allmänna förbättringar, anställde fler medarbetare, deltog på Kraftvärmedagarna, undervisade på ESBS driftteknikerutbildning.

- Efter några år med covid-19 har vi under 2022 återgått till mer normala förhållanden där vi kunnat träffas fysiskt igen. Användarträffar, driftchefsträffar och referensbesök har varit extra roliga efter en tid med enbart digitala möten, säger Angelica Wistbo Nibell.

Användarträffen på Villa Fridhem i oktober blev rekordstor. Det var många personer på plats och det blev flera intressanta och värdefulla diskussioner. Likaså driftchefsträffen i mars, som alltid väldigt givande och lärorik för alla parter. 

Fler kompetenser inom företaget

Under 2022 började vår nya systemutvecklare Ulrika Karlsson hos oss. Tillsammans med Jörgen och Thomas kommer hon utveckla Wistbo driftportal och se till att våra kunder får den support de behöver. 
- Att Ulrika kommer in med härlig energi, nya ögon, fräsch kunskap och kompetens inom utvecklingsvärlden är väldigt nyttigt och bra för oss. Känslan av ett team förstärkes när hon kom in i gruppen. 
 
Men det stannar inte där, vi fortsätter att växa inom teamet. Nyligen har vi anställt Erik Elofsson som tar sin an rollen som säljare med fokus på nykundsbearbetning. Ni kommer att få se mer av honom framöver.

20 årsjubileum och fler spännande kunder

En stor höjdpunkt under 2022 var att vi på Wistbo fyllde 20 år. Det firade vi tillsammans med användarna av driftportalen på användarträffen. Våra kunder är anledningen till att vi är där vi är idag och det var roligt att få fira tillsammans med dem. 
 
Fler samarbeten har inletts och driftportalen växer med nya användare. Några av våra nya kunder är Borlänge Energi, VEAB, Solör Energi, E.on Energiinfrastruktur och Vafab Miljö. 

 Vi blickar framåt

- Det har varit ett händelserikt år och nu gäller det att börja planera och sätta agendan inför detta år. Vi är i full gång med planering av kommande driftchefsträff. Vi fortsätter även arbetet med utveckling av arbetstillstånd och avbrottsbegäran i driftportalen. Om vi går i lås med det kommer detta vara något som är intressant för de flesta av våra kunder. 

Branschen engagerar sig i att utbilda drifttekniker