Ny funktion: SMS-utskick från loggbokshändelse

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi nya funktioner i Wistbo driftportal. Denna gång tog vi tillsammans med Öresundskraft fram en ny funktion som rör SMS-utskick från loggbokshändelse. De eftersökte en funktion som gjorde det enkelt för produktionsledningen att hålla koll på när det sker störningar i produktionen, utan att det skulle påverka användarna som rapporterar händelserna.


I Wistbo driftportal Premium finns redan Broadcast-funktionen. Tack vare den kan man snabbt och enkelt sprida viktig information. Genom webben skriver man ett meddelande och väljer vilka som ska vara mottagare av sitt SMS. Nu har vi vidareutvecklat denna funktion.

- Vi byggde en ny variant av vår befintliga SMS-funktion som vi skräddarsydde enligt Öresundskrafts önskemål. Det resulterade i ett automatiserat SMS till utvalda personer när en specifik orsakskod registreras i loggboken, berättar David Centeno Norberg, kundansvarig innesäljare.

SMS:et innehåller den viktigaste informationen från loggboken – plats, anläggningsdel, datum och beskrivning.

- Vilka som är mottagare av SMS:en ställer man in i förväg och det är enkelt att lägga till eller ta bort mottagare. Självklart går det även att anpassa vilken eller vilka orsakskoder som ska framkalla SMS:et.

Detta är en smidig och användarvänlig funktion som gör det enklare att få högre kontroll över händelser som sker i produktionen. Funktionen kan vara till hjälp för exempelvis bränsleplanerare, beredskapspersonal, miljöingenjörer och produktionsplanerare. Varmt välkommen att om du vill veta mer. 

Vi förstärker vårt team ytterligare - Erik Elofsson ny säljare