Vi välkomnar Ruben som systemutvecklare på Wistbo!

Under våren har Ruben Riddarhaage haft praktik hos oss och från och med mitten på juni har han startat sin anställning här på Wistbo Information. Han kommer arbeta som systemutvecklare och är ett välkommet tillskott till teamet!  


Ruben har gått en mjukvareutbildning med säte i Norrköping och har sedan januari gjort sin praktik hos oss på Wistbo Information. Han har tidigare jobbat inom tillverkningsindustri innan han bestämde sig för att byta inriktning och lära sig mer om programmering. Han hittade oss genom en klasskamrat och lockades av att vi är ett lite mindre och familjärt företag. 

– Jag har upplevt praktiken som väldigt lärorik och intressant. Det är väldigt varma och avslappnade kollegor här så jag har känt mig väldigt välkommen och omhändertagen. 

Rubens arbetsroll är ganska bred där han kommer arbeta med allt från att hjälpa till med serverunderhåll och skriva kod till att designa upp nya system. I det stora hela kommer hans fokusområde vara webbutveckling. 

– Det jag mest ser fram emot med min nya tjänst är att få utvecklas i min roll tillsammans med mina kollegor. Jag är ju fortfarande ny så jag försöker suga åt mig så mycket kunskap som möjligt varje dag.

Vi är så glada över att ha dig ombord, Ruben! 

Vanliga frågor och svar