Referensbesök hos Uddevalla Energi

Nytt referensbesök på gång den 9 maj. Nu är det äntligen dags igen för er som ännu inte är användare av Wistbo driftportal att få möjligheten att följa med på ett referensbesök! Tillsammans med Erik Elofsson & Johanna Wistbo kommer ni besöka Uddevalla Energi där ni får möjlighet att ställa frågor om deras upplevelse av driftportalen och deras resa inom digitalisering av driftkommunikationen.

Referensbesök är ett utmärkt tillfälle att se hur andra företag använder sig av driftportalen. Vi tycker det är väldigt roligt att företagen som använder portalen får inspirera andra och tillsammans utveckla användningsområden och funktioner för era verksamheter.

Senast vi var på ett besök för prospekts var i april förra året, då var vi hos Tekniska verken i Linköping. I januari i år var vi hos Affärsverken i Karlskrona, då för användare. Vi fick lyssna på Affärsverkens erfarenheter av integrationen mellan Wistbo driftportal och underhållssystemet Idus. Vi hade många intressanta diskussioner, rundvandring och en gemensam lunch. I höstas var vi även hos Eskilstuna Energi på ett referensbesök. Vill ni veta mer om hur ett referensbesök går till så kan ni läsa mer här

Ronderingen i Wistbo driftportal underlättar arbetet för Öresundskraft