Pressmeddelande: Uddevalla Energi Väljer Wistbo driftportal

Molntjänst med fokus på driften fick 
Uddevalla Energi att välja Wistbo

Uddevalla Energi är en lokal fjärrvärmeaktör, som med sina komplexa kraft- och värmeanläggningar är i behov av ett användarvänligt och lättillgängligt system direkt anpassat mot drift. Med sin unika portal framtagen för driftanläggningar ska Wistbo leverera tjänsten Wistbo driftportal+app som ska ge en ökad kommunikation inom driften och en bättre uppföljning på anläggningen.


- Efter att ha haft ett datasystem som i första hand inriktades på underhåll, började vi titta runt efter ett system som istället var mer anpassat mot drift och mer användarvänligt. Vi var i första hand på jakt efter ett bra digitalt ronderingsverktyg som kunde säkerställa ronderingar där ensamarbete ingår, Säger Jörgen Andersson.
Men vid ett besök hos Halmstad Energi upptäckte vi istället Wistbo driftportal, och insåg ganska snabbt att det var en tjänst anpassat mot just driften och att det skulle kunna vara ett system för oss. Dessutom hade Halmstad Energi väldigt goda erfarenheter av systemet. Vi bokade därför ett möte med Wistbo och beslutade oss sedan för att teckna ett avtal för Wistbo driftportal, säger Jörgen Andersson.

"Vi tror att för att kunna behålla våran sedan tidigare höga tillgänglighet med en åldrande anläggning är ett system som Wistbo driftportal en nödvändighet"

Vi tror vidare att enkelheten och tydligheten i systemet kommer att leda till att det verkligen används och att det kommer att öka motivationen hos oss som jobbar i det, avslutar Jörgen Andersson, skiftledare på Uddevalla Energi.

Fakta om Uddevalla Energi:
Uddevalla Energi tillhandahåller och ser till att befolkningen i Uddevalla har el, värme, pellets och fiber. Man erbjuder även tjänster för avfall och renhållning. Företaget ägs av Uddevalla kommun och har 152 st anställda. År 2018 omsatte Uddevalla Energi 567 Mkr.

För mer information:
Jörgen Andersson
Skiftledare
Uddevalla Energi


Johanna Wistbo
Kommunikation och marknadsansvarig
Wistbo Information Ab


"Wistbo är ett familjeföretag som sedan 2002 utvecklar lösningar för att underlätta kommunikationen och förbättra informationshanteringen inom producerande industri. Varje dag strävar vi efter att skapa en smidigare och säkrare vardag för våra kunder. Vi kombinerar hög branschkunskap med stort engagemang och nära samarbete med våra kunder."

Wistbo driftportal 4.0