Panndagarna 2023: ”Vi sticker verkligen ut med vår produkt”

Som en av de viktiga leverantörerna till energibranschen var vi på plats på Panndagarna på Uppsala Konsert och Kongress förra veckan. Panndagarna belyser teknikutvecklingen inom el- och värmeproduktion och anordnas av Värme & Kraftföreningen.

Vi fick chansen att nätverka med kollegor inom branschen, knyta nya kontakter och lära oss mer om branschen och dess olika utmaningar. Att delta på mässor likt detta hjälper oss att hålla oss uppdaterade och forma vår plattform utifrån de mest effektiva lösningarna.

Under mässan fick alla sponsorer möjlighet att pitcha sitt företag på en minut. Tillsammans med en film berättade Erik om vilka Wistbo Information är och vad vi kan bidra med inom branschen. 

På plats var Johanna Wistbo och Erik Elofsson, kundansvariga på Wistbo.
- Wistbo är en stor aktör inom energibranschen, därför är det en självklarhet för oss att vara med på Panndagarna. Vi sticker verkligen ut med vår produkt, vilket känns extra roligt. Många var framme vid vår monter för att ge positiv feedback och berätta om deras upplevelse av Wistbo driftportal. Det var givande att höra och vi gick från mässan full av energi, säger Johanna. 

 - Vi fick även möjligheten att träffa entreprenörer som hade använt Wistbo driftportal när de arbetat hos några av våra kunder och de var helt lyriska. De hade mycket gott att säga om driftportalen.

Tack alla inblandande för dessa dagar! 

Referensbesök hos Uddevalla Energi