Wistbo Information utökar sin kundkrets med nya spännande bolag

Under året har vi välkomnat flera nya kunder till Wistbofamiljen – Karlshamnsverket, Hässleholm Miljö samt Sysavs affärsområde för återvinningscentraler och avfallsanläggningar. Wistbo driftportal sprider sig inte bara till fler kunder utan även till fler områden inom energibranschen.


2023 har startat riktigt bra med flera nya kunder som har anslutit sig till Wistbo driftportal.

Bland de nya tillskotten finns Karlshamnsverket, Hässleholm Miljö och Sysavs affärsområde

för återvinningscentraler och avfallsanläggningar. Sysavs affärsområde fjärrvärme har redan

implementerat driftportalen. Vi är glada över att de har utökat sitt samarbete med oss och

framöver kommer att använda portalen för deras affärsområde återvinningscentraler och

avfallsanläggningar.

 

Hässleholm Miljö är en ny kund med flera affärsområden som fjärrvärmeverk, VA och avfallshantering. De har som mål att på sikt involvera samtliga avdelningar, men i nuläget gäller det fjärrvärmeverket. De vill samordna kommunikationen så att alla avdelningar inom bolaget arbetar mer enhetligt. Målet är att skapa liknande arbetsmetoder och samverkan inom de olika avdelningarna.

 

Karlshamnsverket, som ägs av Uniper i Tyskland, är ett oljeeldat topp- och reservkraftverk. Under de senaste två åren har de haft en intensiv period på grund av elbristen. Då deras förutsättningar har förändrats från en stillastående verksamhet till en mer aktiv drift, var de i behov av att förbättra sin driftkommunikation. Valet föll på Wistbo driftportal vilket vi är väldigt stolta över. 

 

Vi på Wistbo Information upplever en växande efterfrågan på vår tjänst och applikation inom olika affärsområden, inte bara inom fjärrvärmeverk. Vårt erbjudande sträcker sig över hela energibranschen där det finns behov av kommunikationslösningar inom driften. 

 

- Vi är glada över att se att Wistbo driftportal och våra tjänster lockar intresse från olika affärsområden i branschen, säger Angelica Wistbo Nibell, försäljnings- och marknadsansvarig på Wistbo Information.

Heta Arbeten Premium uppgraderad enligt de nya säkerhetsreglerna