Heta Arbeten Premium uppgraderad enligt de nya säkerhetsreglerna

I vårt arbete är det viktigt att vi ligger i framkant vad gäller regler och lagar i branschen. Den 1 januari trädde nya säkerhetsregler för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats fram. För att uppfylla de krav som ställs på de som arbetar med heta arbeten har vi nu uppgraderat vår funktion Heta Arbeten Premium och förra veckan släpptes en betaversion.


Den 1 januari 2023 gick Brandskyddsföreningen ut med nya säkerhetsregler för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Vi säkerställer att Wistbo driftportal alltid är uppdaterad enligt de senaste lagarna och reglerna inom branschen. Vi har senast uppgraderat funktionen Heta Arbeten Premium och i slutet av förra veckan släppte vi en betaversion för våra kunder att testa. Den färdiga versionen kommer att lanseras den 1 juli.

Med funktionen Heta Arbeten kan du hantera allt från beställning till ett hetarbete är avslutat. Du kan enkelt lägga till frågor i kontrollistan efter er anläggning och behov, och behöver man söka efter giltiga heta arbeten- certifikat gör man det direkt i appen. Den största skillnaden med uppgraderingen är riskanalysen, den så kallade kontrollistan.

- Den nya versionen har fler frågor i kontrollistan, den tidigare versionen bestod av fjorton frågor och nu finns det mellan trettio och fyrtio, beroende på hur man svarar. För att öka användarvänligheten ytterligare har vi även förfinat och förbättrat flödet. Vi har kapat flera steg och gjort det enklare för användaren att komma vidare i processen. Utöver Heta Arbeten- certifikat finns det nu även möjlighet att söka efter Brandfarliga Arbeten- certifikat, berättar David Centeno Norberg, kundansvarig innesäljare på Wistbo Information.

Om du vill veta mer om den nya uppgraderingen kan du läsa mer i denna pdf. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Kundundersökning 2023: Så upplever våra kunder Wistbo Information