Årets användarträff 2023: ”Bästa träffen hittills!”

Den 27–29 september gick årets användarträff av stapeln. Med rekordmånga deltagare, mer nätverkande än tidigare år och stort erfarenhetsbyte mellan företagen blev det några helt fantastiska dagar.


Precis som de senaste åren begav vi oss till Villa Fridhem för att anordna årets användarträff. I år var över 50 personer på plats, vilket är rekordmånga. Enligt Angelica Wistbo Nibell, försäljnings- och marknadsansvarig på Wistbo Information tycker hon att årets träff var den bästa hittills.

- Denna träff var fantastisk på alla sätt! Värdefull information, bra med kunskap som delades ut, erfarenhetsbyten, mycket diskussion om integrationer som är väldigt hett just nu och många nätverkstillfällen. Utöver detta åt och drack vi gott, spelade padel, tog löpturer och njöt på spaanläggningen.

Både torsdag och fredag hade vi förmånen att lyssna på kundcase som handlade om integrationer. Martin Henningsson från Halmstad Energi berättade om integrationen mellan Wistbo driftportal och Maintmaster. Richard Blom från Uddevalla Energi berättade om integrationen mellan Wistbo driftportal och Idus. Detta var något som uppskattades av övriga deltagare.

- Jag tycker det är väldigt intressant med integrationer. Vi på Sysav behöver hitta enklare vägar att kommunicera med underhållsavdelningen och att få lyssna på hur andra företag har gjort är väldigt värdefullt, säger Peter Andersson, skiftledare på Sysav.

Vi delade även ut Wistbo awards. I år blev vinnarna i kategorin ”Årets verksamhetsutvecklare” Magnus Granberg från Borlänge Energi och Ricky Segerlund från Landskrona Energi. De som tog hem priset i inom kategorin ”Årets referens/ambassadör” var Björn Karlsson och Affärsverken Karlskrona samt Richard Blom och Uddevalla Energi. Stort grattis till er!

Vi på Wistbo Information vill rikta ett stort tack till alla som var med och bidrog till att dessa dagar blev så lyckade! Tillsammans hittar vi framgångsrika vägar framåt. 

Borås Energi och Miljö: ”Ökad driftsäkerhet efter implementeringen av Wistbo driftportal”