Inspirerande och lärorik användarträff på Villa Fridhem

Äntligen var det dags för vår traditionella användarträff på Villa Fridhem i Norrköping igen. Två dagar fyllda med bland annat föreläsningar, gruppdiskussioner och nätverkande. Denna gång blev vi rekordmånga deltagare vilket är väldigt roligt.


Vid ett tillfälle som detta är det perfekt för användarna att dela varandras erfarenheter för att på så sätt bli inspirerade och få nya lärdomar. För oss på Wistbo är det nyttigt att höra användarnas önskemål och utmaningar, det är då vi arbetar mot vår vision – att skapa världens bästa informations- och kommunikationsplattform för driftpersonal.

Driftsamordnaren Mats Holmström från Öresundskrafverk tycker den stora fördelen med driftportalen är att man når ut till många snabbt. 
- Som driftsamordnare använder jag mest funktioner som "Viktiga meddelanden" och "Verksamhetsdagboken". Allt är väldigt förenklat och vi kan till exempel göra beställningar direkt i driftportalen vilket är positivt. 

Dessa dagar där vi möts är väldigt uppskattat bland användarna. De får chansen att lära känna varandra och bli inspirerade hur andra använder driftportalen i just sin verksamhet.

En person som var på plats var processingenjören Helene Blomkvist från Gävle Energi Kraftvärmeverk. Hon säger såhär:
- Det är bra att få höra vad de andra användarna tycker och man får många lärorika tips. Wistbo är lyhörda till förbättringar och lyssnar på oss användare vilket är bra.

Nu tar vi med oss våra nya lärdomar och ser till att göra vår driftportal ännu bättre!
Kunde du inte delta denna gång är du varmt välkommen nästa gång. 

Referensbesök – ett tillfälle för våra kunder att nätverka och utbyta erfarenheter