Angelica brinner för kundernas engagemang


ARTIKELSERIE: LÄR KÄNNA OSS PÅ WISTBO


TRÄFFA ANGELICA WISTBO NIBELL
FÖRSÄLJNINGSANSVARIG & TF MARKNADSANSVARIG PÅ WISTBO INFORMATION AB. 

En roll som just nu innebär ett helhetsgrepp kring vår marknadsföring, kommunikation och samarbete med våra kunder, samt framdrift av nyförsäljningen av främst vår tjänst Wistbo driftportal.

Vad tycker du är mest givande med din roll?
Det allra bästa med mitt jobb är alla människor som jag får möjligheten att träffa runt om i Sverige. Att få mötas, samtala, se människor växa, se skillnaden i kundernas engagemang och känslan av delaktighet när vi hjälps åt att effektivisera det digitala informationsflödet inom produktionen.

Vad kan du hjälpa företag med framöver?
Jag skulle egentligen vilja fokusera på vad jag kan hjälpa människor med framöver. Ofta glömmer vi bort människan när vi pratar digitalisering och går direkt på systemet. Mina styrkor är att hjälpa till med behovsanalys av nuläget, analysera konsekvenser och sedan ta fram en grund till en en plan för hur vi gemensamt ska ta oss framåt. Jag kopplar sedan på de kompetenser som behövs hos mina kollegor och så gör vi detta till något riktigt bra, kund och vi på Wistbo tillsammans.

Vad är du stolt över?
Åh, jag är nog mest stolt över att vi, det lilla familjeföretaget, får jobba med så många samhällsnyttiga och ibland väldigt stora kunder, tillsammans med riktiga drakar till leverantörer.
Vår styrka som företag är att vi jobbar verksamhetsnära, har snabba beslutsvägar, bred kompetens inhouse och framför allt lyssnar in våra användares behov. Det är jag stolt över att vi håller fast vid.

Vad tycker du är det bästa vi erbjuder våra kunder nu och kan bidra med i framtiden?
Vår styrka idag är att vi utgår från kundens behov hela tiden och det tror jag är unikt med oss, många andra leverantörer utgår från sin egen produkt istället för att se till kundens behov, som borde vara det viktiga. Wistbo Information kan erbjuda en närvaro och ett unikt samspel med våra kunder som inte andra företag kan och vår storlek gör oss också väldigt flexibla, vilket är en fördel för våra kunder.
I framtiden tror jag att fokus kommer flyttas än mer till användarens behov istället för att systemen ska rulla, människans behov är ju det viktiga oavsett hur många system man har. Det erbjuder vi idag och det kommer vi erbjuda även i framtiden, ett mänskligt sätt att se på digitalisering.
 
För mer information:
Angelica Wistbo Nibell
Försäljnings- och tf. marknadsansvarig
Wistbo Information AB

Lär känna oss på Wistbo Jörgen