Adminutbildning Wistbo driftportal

Har du adminrättigheter i Wistbo driftportal? Vill du bolla idéer med andra driftportalanvändare? Känner du att du behöver fräscha upp dina kunskaper eller är du ny som administratör i systemet? Eller vill du ta ett större ansvar över systemet på din arbetsplats? Då är det här dagen för dig!


Skräddarsydd utbildning
Vi kommer att skräddarsy dagen utifrån era önskemål. Om det är några speciella funktioner ni önskar att vi går lite djupare in på fyller ni enkelt i det i anmälan. Det kommer att finnas rum för praktiska exempel och vi kommer att ge er relevanta och konkreta tips på hur ni ytterligare kan förfina inställningar i portalen. Vi kommer även att avsätta tid för gemensamma diskussioner om framtida projekt.

Erfarenhetsutbyte
Genom att delta i den här utbildningen får ni också chansen att nätverka med personer i samma bransch. Ni kommer ha möjlighet att dela med er av erfarenheter och idéer till varandra som ni förhoppningsvis kan ha användning av på er arbetsplats.

Mål
Efter genomförd utbildning är målet att du ska ha fått djupare förståelse för de olika användningsområden som finns inom driftportalen och hur ni själva kan göra anpassningar i systemet för att stödja era processer. Vår förhoppning är att ni med ny energi kan återgå till ert arbete och fortsätta att utveckla er verksamhet.

När: Den 25 mars 2020. Kl 09.00-16.30

Var: Klöverns företagspark, Svärmaregatan 3, Norrköping

Pris: 4995kr exl. moms

Obs! Det finns ett begränsat antal platser. För att säkra din plats behöver vi din anmälan senast den 28/2-2020.

Länk till anmälan

Krönika 2019