Adminutbildning Wistbo driftportal

Har du adminrättigheter i Wistbo driftportal? Känner du att du behöver fräscha upp dina kunskaper alternativt är ny som administratör i systemet? Då är det här utbildningen för dig!


Under utbildningen går vi igenom grundinställningarna i konfig för samtliga delar av driftportalen, inklusive plug-in moduler. Det kommer att finnas rum för praktiska exempel, diskussioner och vi kommer att ge er relevanta och konkreta tips på hur ni ytterligare kan förfina inställningarna i portalen.

Efter genomförd utbildning ska du kunna administrera Wistbo driftportal samt få en djupare förståelse för de olika användningsområden som finns inom portalen. Tanken är även att du ska lära dig hur ni kan göra anpassningar i systemet för att stödja era processer.

Vi utformar gärna dagen efter era önskemål, i den mån det går. Har du förslag på delar som ni vill att vi tittar djupare på får ber vi dig att skicka ett mail till: .

När: Den 15 maj 2019

Var: Klöverns företagspark, Svärmaregatan 3 Norrköping

Pris: 3990kr exl. moms

Obs! Det finns ett begränsat antal platser. För att säkra din plats behöver vi din anmälan senast den 22/4-2019. Var vänlig och uppge namn och telefonnummer vid anmälan.

ANMÄL DIG HÄR!
Intervju referenskund Cyclife Sweden AB