Tack för ett härligt och intensivt år

Snart lägger vi 2021 bakom oss. Ytterligare ett år som har präglats av pandemin och därmed tvingat oss hitta nya vägar för att möta våra kunder. Även om de digitala möjligheterna är enorma idag var det fantastiskt att få träffa våra användare på Villa Fridhem i september. Det är tillsammans med er som vi lyckats bygga Sveriges bästa informations- och kommunikationssystem för driftpersonal.


En av de allra främsta höjdpunkterna under 2021 var att vi kunde arrangera vår användarträff på Villa Fridhem i september. Under träffen sa Angelica Wistbo Nibell, försäljningsansvarig, så här:
– Vilken lättnad det är att äntligen få träffa våra användare igen efter 2 år. De är det viktigaste vi har. Vi hör hur det surras. De tipsar varandra om lösningar och berättar vilka olika funktioner de använder. Syftet och målet är just att skapa ett forum där de kan träffa oss och andra användare för att inspireras och se hur de kan ta sin driftkommunikation till nästa nivå.

Henrik Andersson, processingenjör på Varberg Energi, har arbetat i driftportalen i tre år.  
– Den har underlättat arbetet och nu har vi bättre koll på ronderingar. Loggboksdelen är riktigt bra eftersom man kan nå den oavsett vilken anläggning man är på. 

För Emil Zeilon Rosendahl, utvecklingsansvarig, är träffen viktig för att ta del av de tankar och idéer användarna har. 
– Det är kunderna som styr var vi ska någonstans. När vi träffas passar de på att lyfta fram saker de normalt inte skickar mail om, vilket betyder massor för utvecklingen av portalen. Det gör att vi kan säkerställa att vi arbetar på rätt saker för att systemet ska bli ännu bättre. 

En av deltagarna var Martin Henningsson, driftsamordnare på Halmstads Energi och Miljö. Han berättar att spårbarheten i loggboken är den största fördelen han ser med vår driftportal. 
– Det är mycket smidigare med en digital loggbok än att ha information liggandes överallt. Förutom loggboken använder vi skiftöverlämning och kemikaliedatabasen. Vi kikar även på andra integrationer. Samarbetet med Wistbo fungerar klockrent, jag skulle absolut rekommendera portalen till andra. 

Störningar – en ny app utvecklad tillsammans med Affärsverken