REFERENSBESÖK 9 maj 2023

Varmt välkommen på referensbesök hos Uddevalla Energi tillsammans med oss på Wistbo Information

Som en del av wistbomodellen erbjuder vi referensbesök ute hos våra kunder och befintliga användare av Wistbo driftportal.
 
Ni ges här en unik möjlighet att på plats få se hur Wistbo driftportal används i anläggningen samt en inblick i vad den förbättrade kommunikationen innebär för var och en av medarbetarna i vardagen. Uddevalla Energi använder en bred palett av funktioner i Wistbo driftportal vilket gör dem till en ypperlig referens.

Det kommer att finnas gott om tid för att ställa frågor, både till oss på Wistbo Information samt användarna av portalen hos Uddevalla Energi. Givetvis ges ni också en rundtur i kraftvärmeverket som avslutning.

Våra referensbesök brukar vara ett mycket uppskattat tillfälle där vi tillsammans med er och våra kunder får chansen att samtala lite bredare kring användningen av vår tjänst och där ni också med egna ögon kan se hur de arbetar i Wistbo driftportal för en bättre driftkommunikation. 

Agenda
Vi möts på Lillesjöverket kl 9.30 där vi fram till lunch får en genomgång av Uddevalla Energi kring hur de nyttjar Wistbo driftportal idag. Vi på Wistbo kommer även berätta lite om oss.  Under referensbesöket får vi även en rundtur i verket. Det kommer bjudas på fika och lunch under besöket. 

När: 9 maj kl.09:30-14:30 

Var: Lillesjöverket, Uddevalla

Hur: Fyll i anmälan i formuläret nedan

Om ni har frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta erik@wistbo.com

Anmälan till referensbesök