Vi på Wistbo

Peter Wistbo

VD

Det är få som slår Peter på fingrarna när det gäller kunskap om digitalisering, då han varit aktiv i IT-branschen sedan början av 80-talet. Det kan också vara åren av kampsportutövande som gör att få vågar ifrågasätta honom. Peter är en pedagogisk, driven och engagerad entreprenör, som alltid sätter kundens behov i fokus. När han inte styr Wistbo Information med fast hand kryssar Peter gärna i den östgötska skärgården med sin motorbåt, snickrar på sommarstugan eller avnjuter en god whiskey i goda vänners lag.

 
Arbetar främst med

Senior konsult, Projektledning, Produktutveckling, Rådgivning, Utbildning

Läs mer om Peter

Angelica Wistbo Nibell

Försäljningsansvarig

Angelica är duktig på att använda befintliga resurser på nya effektiva sätt och ser möjligheter i alla lägen. Hon gillar att jobba mot mål och se resultat, brinner för att vidareutvecklas och lära sig nya saker. Förmodligen är det hennes bakgrund inom pappersindustrin som gör att, trots att hon helst skulle vilja ha allt som behövs i livet i en app - kringgår det när det gäller en sak: böcker. Angelica älskar att koppla av med en god bok, yoga eller ett pass på gymmet.


Arbetar främst med 

Nyförsäljning, Projektledning, Utbildning, Marknadskommunikation

Läs mer om angelica

Emil Zeilon Rosendahl

Utvecklingsansvarig

Emil är en positiv och lösningsorienterad medarbetare som verkligen älskar fördelarna med mobilappar. Oavsett om det är planering av bröllop, åtkomst till olika applikationer eller häftiga spel det gäller så fixar Emil en app till det. Som datamagiker, bonus-tvillingpappa och nybliven husägare finns det ingen gipsvägg, brandvägg eller barnkalas som är omöjlig för Emil att lösa. Han hittar sin styrka och avkoppling i styrketräningen.


Arbetar främst med

Apputveckling, Systemutveckling, Utbildning

Läs mer om Emil

Tommy Jansson

Systemutvecklare

Att kombinera intresset för datorer och musik har gett Tommy taktsinne för både noter och datakod. Tommy hittar effektiva lösningar på de behov våra kunder uttrycker. På fritiden skapar han elektronisk dansmusik i sin egenbyggda Starwarsinspirerade musikstudio som även fått internationell uppmärksamhet, om han inte har vind i seglen på sin båt. Uppväxten i Schweiz gav oss vår egen Ingemar Stenmark och lärde honom några väl valda ord på franska.


Arbetar främst med

Systemutveckling, Utbildning

Läs mer om Tommy

Jörgen Hultberg

Systemutvecklare

Jörgen är en rutinerad och trygg slitvarg på Wistbo, som med fyra Vasalopp i bagaget är lika envis bakom tangentbordet som i skidspåret. Jörgen är en mästare på att klura ut smarta lösningar efter våra kunders behov. När Jörgen inte knackar kod eller åker skidor spenderar han mycket tid med sina fyra brukshundar eller slappnar av i sin nybyggda bastu.


Arbetar främst med

Systemutveckling, Utbildning

Läs mer om Jörgen

Johanna Wistbo

Marknad- och kommunikationsansvarig

Johanna är Wistbo’s globetrotter som sett de flesta av jordens alla hörn och tagit med sig sina intryck och reseerfarenheter in i företagets marknadsavdelning. Hon har ett öga för färg och form och bidrar med användarvänliga synpunkter på våra system. Det är tur att hon är duktig på att styra och ställa så vi får fason på våra evenemang och aktiviteter.

 

Arbetar främst med

Marknad, Kommunikation

David Centeno Norberg

Kundansvarig innesäljare

David har som som främsta uppgift att vara våra kunders förlängda arm och arbeta för deras ökade kundvärde. När han inte pratar med våra kunder per telefon eller filar på kundutskick, spelar han gärna fotboll i hemstaden Finspång där han också nyligen har köpt ett fantastiskt äldre hus som han som bäst renoverar på. Samtidigt som han njuter av nytillskottet i familjen (sonen) som går under smeknamnet ”Maxi”. Alla företag behöver lite nytänk och fräscha idéer och här bjuder David in till att vi utvärderar nuvarande arbetssätt och tittar på möjligheter till förbättringar. Något som definitivt även kommer våra kunder till nytta.

Arbetar främst med

Försäljning, Projektledning, Marknadskommunikation

Läs mer om David

Sophia Morell

SÄLJARE
Som person trivs Sophia med att ha många bollar i luften, hon drivs av en inre nyfikenhet att lära sig nya saker och tar sig gärna an nya utmaningar. "Saknar jag kunskap söker jag upp den, och krävs det hårt arbete för att nå min målbild är jag inte rädd för att ta i". Något hon förmodligen övat mycket på under sin fritid då hon är en riktigt inbiten crossfitutövare (och nog förmodligen är starkast av oss i Wistbo-gänget ;-) Inredning, färg och form är också stora intressen vilket kommer väl till pass nu när hon är i husbyggartagen. 

Arbetar främst med
Nyförsäljning