Vi på Wistbo

Peter Wistbo

VD


Det är få som slår Peter på fingrarna när det gäller kunskap om digitalisering, då han varit aktiv i IT-branschen sedan början av 80-talet. Det kan också vara åren av kampsportutövande som gör att få vågar ifrågasätta honom. Peter är en pedagogisk, driven och engagerad entreprenör, som alltid sätter kundens behov i fokus. När han inte styr Wistbo Information med fast hand kryssar Peter gärna i den östgötska skärgården med sin motorbåt, snickrar på sommarstugan eller avnjuter en god whiskey i goda vänners lag.

ARBETAR FRÄMST MED

Senior konsult, Informationssäkerhet, Projektledning, Produktutveckling, Rådgivning, Utbildning

Angelica Wistbo Nibell

FÖRSÄLJNINGS- & MARKNADSANSVARIG

Angelica är duktig på att använda befintliga resurser på nya effektiva sätt och ser möjligheter i alla lägen. Hon gillar att jobba mot mål och se resultat, brinner för att vidareutvecklas och lära sig nya saker. Förmodligen är det hennes bakgrund inom pappersindustrin som gör att, trots att hon helst skulle vilja ha allt som behövs i livet i en app, kringgår det när det gäller en sak: böcker. Angelica älskar att koppla av med en god bok eller att påta i trädgården. När hon inte befinner sig på padelbanan vill säga!

ARBETAR FRÄMST MED 

Strategiskt utveckling, Projektledning, Behovsanalyser, Utbildning, Förändringsledning, Digital tranformation, Marknadskommunikation, Föreläsningar inom vikten av digital kommunikation

Ulrika Karlsson

SYSTEMUTVECKLARE

En av Ulrikas stora drivkrafter är viljan att hela tiden utveckla och förbättra saker och processer. Detta i kombination med ett stort mått envishet gör henne till en ypperlig systemutvecklare och nyckelperson på Wistbo. När hon inte knackar kod umgås som gärna med sin familj eller sätter sig på hästryggen, eftersom hon har ridit sen barndomen och även ägt en egen häst i över 20 år. Ulrika gillar också att resa och uppleva nya platser, bland annat har hon bott i Singapore i ett år och därigenom fått en bredare förståelse för kulturella skillnader. 


ARBETAR FRÄMST MED
Systemutveckling

Tommy Jansson

SYSTEMARKITEKT

Att kombinera intresset för datorer och musik har gett Tommy taktsinne för både noter och datakod. Tommy hittar effektiva lösningar på de behov våra kunder uttrycker. På fritiden skapar han elektronisk dansmusik i sin egenbyggda Starwarsinspirerade musikstudio som även fått internationell uppmärksamhet, om han inte har vind i seglen på sin båt. Uppväxten i Schweiz gav oss vår egen Ingemar Stenmark och lärde honom några väl valda ord på franska.


ARBETAR FRÄMST MED

Systemutveckling, Utbildning

Jörgen Hultberg

SYSTEMUTVECKLARE

Jörgen är en rutinerad och trygg slitvarg på Wistbo, som med fyra Vasalopp i bagaget är lika envis bakom tangentbordet som i skidspåret. Jörgen är en mästare på att klura ut smarta lösningar efter våra kunders behov. När Jörgen inte knackar kod eller åker skidor spenderar han mycket tid med sina brukshundar eller slappnar av i sin nybyggda bastu.


ARBETAR FRÄMST MED

Systemutveckling, Utbildning

Johanna Wistbo

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG NYKUND

Tack vare Johannas mångåriga erfarenhet inom branschen förstår hon vikten av kundfokus och mycket av hennes arbete handlar om att få till framgångsrika möten och att vara lyhörd och fånga upp idéer från både befintliga användare och nykunder. Hon har även en oslagbar känsla för färg och form vilket är viktigt när det gäller användarvänligheten i våra system, som vi hela tiden vill utveckla och förfina. Johanna betonar ofta vikten av att hitta balans mellan arbete och fritid, men också mellan sig själv och alla krav som ställs runtomkring, vilket är värdefullt för oss andra kollegor att ta del av. Själv hittar hon främst sin egen balans på gymmet.

ARBETAR FRÄMST MED

Försäljning, projektledning

KONTAKTA MIG VIA

David Centeno Norberg

KUNDANSVARIG INNESÄLJARE

David har som som främsta uppgift att vara våra kunders förlängda arm och arbeta för deras ökade kundvärde. När han inte pratar med våra kunder per telefon eller filar på kundutskick, spelar han gärna fotboll i hemstaden Finspång där han också köpt ett fantastiskt äldre hus som han som bäst renoverar på. Samtidigt som han njuter av tid med familjen. Alla företag behöver lite nytänk och fräscha idéer och här bjuder David in till att vi utvärderar nuvarande arbetssätt och tittar på möjligheter till förbättringar. Något som definitivt även kommer våra kunder till nytta.

ARBETAR FRÄMST MED

Försäljning, Projektledning, Utbildning, Marknadskommunikation


Susanne Wistbo

HR-ANSVARIG

I rollen som HR ansvarig på Wistbo ser Susanne till att vi håller oss på samma nivå som vilket storbolag som helst när det gäller viktiga frågor som medarbetarutveckling och strategiska HR frågor. Hon belyser stort och smått i frågor som rör våra medarbetares arbetsvardag med allt ifrån arbetstid, handlingsplaner, viktiga frågeställningar vid rekrytering och gemensamma blomleveranser till kollegor som behöver lite extra uppmuntran. Parallellt med jobbet på Wistbo försöker hon även att njuta lite av pensionärslivet och spendera tid i sommarstugan, busa lite med barnbarnen eller träffa vänner och skratta gott tillsammans. Att njuta av livet utanför jobbet är viktigt för Susanne, vilket vi alla kan lära oss lite av.


ARBETAR FRÄMST MED

Chefsstöd i strategiska och operativa HR-frågor, Rekrytering, Lönesättning, Arbetsmiljö, Rehabiliteringsfrågor, Sociala frågor. 


Erik Elofsson

SÄLJARE

För Erik är inget uppdrag omöjligt och hans omtanke samt lyhördhet för våra kunders behov är hans främsta framgångsfaktor i rollen som säljare mot våra nya kunder inom energibranschen. Eriks förmåga att anpassa sig till olika situationer och känna av andra människor bidrar också till att han är en mycket omtyckt kollega på jobbet. När Erik behöver en paus från arbetet är umgänge med vänner, gärna i kombination med god mat, favorit- sysselsättningen och förstås en långpromenad med hunden Ceasar.

ARBETAR FRÄMST MED

Försäljning, Projektledning

KONTAKTA MIG VIA 

Ruben Riddarhaage

SYSTEMUTVECKLARE
Möt vår nya stjärna inom systemutveckling.

ARBETAR FRÄMST MED

Systemutveckling