Vi på Wistbo

Peter Wistbo

VD


Det är få som slår Peter på fingrarna när det gäller kunskap om digitalisering, då han varit aktiv i IT-branschen sedan början av 80-talet. Det kan också vara åren av kampsportutövande som gör att få vågar ifrågasätta honom. Peter är en pedagogisk, driven och engagerad entreprenör, som alltid sätter kundens behov i fokus. När han inte styr Wistbo Information med fast hand kryssar Peter gärna i den östgötska skärgården med sin motorbåt, snickrar på sommarstugan eller avnjuter en god whiskey i goda vänners lag.

ARBETAR FRÄMST MED

Senior konsult, Projektledning, Produktutveckling, Rådgivning, Utbildning

Angelica Wistbo Nibell

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG & tf MARKNADSANSVARIG

Angelica är duktig på att använda befintliga resurser på nya effektiva sätt och ser möjligheter i alla lägen. Hon gillar att jobba mot mål och se resultat, brinner för att vidareutvecklas och lära sig nya saker. Förmodligen är det hennes bakgrund inom pappersindustrin som gör att, trots att hon helst skulle vilja ha allt som behövs i livet i en app, kringgår det när det gäller en sak: böcker. Angelica älskar att koppla av med en god bok, yoga eller att påta i trädgården.

ARBETAR FRÄMST MED 

Strategiskt utveckling, Behovsanalyser, Nyförsäljning, Projektledning, Utbildning, Marknadskommunikation, Föreläsningar inom vikten av digital kommunikation

Ulrika Karlsson

SYSTEMUTVECKLAREARBETAR FRÄMST MED

Systemutveckling

Tommy Jansson

SYSTEMARKITEKT

Att kombinera intresset för datorer och musik har gett Tommy taktsinne för både noter och datakod. Tommy hittar effektiva lösningar på de behov våra kunder uttrycker. På fritiden skapar han elektronisk dansmusik i sin egenbyggda Starwarsinspirerade musikstudio som även fått internationell uppmärksamhet, om han inte har vind i seglen på sin båt. Uppväxten i Schweiz gav oss vår egen Ingemar Stenmark och lärde honom några väl valda ord på franska.


ARBETAR FRÄMST MED

Systemutveckling, Utbildning

Jörgen Hultberg

SYSTEMUTVECKLARE

Jörgen är en rutinerad och trygg slitvarg på Wistbo, som med fyra Vasalopp i bagaget är lika envis bakom tangentbordet som i skidspåret. Jörgen är en mästare på att klura ut smarta lösningar efter våra kunders behov. När Jörgen inte knackar kod eller åker skidor spenderar han mycket tid med sina brukshundar eller slappnar av i sin nybyggda bastu.


ARBETAR FRÄMST MED

Systemutveckling, Utbildning

Johanna Wistbo

MARKNAD- OCH KOMMUNIKATIONSANSVARIG

Johanna är Wistbo’s globetrotter som sett de flesta av jordens alla hörn och tagit med sig sina intryck och reseerfarenheter in i företagets marknadsavdelning. Hon har ett öga för färg och form och bidrar med användarvänliga synpunkter på våra system. Det är tur att hon är duktig på att styra och ställa så vi får fason på våra evenemang och aktiviteter. 

ARBETAR FRÄMST MED

Marknad, Kommunikation

David Centeno Norberg

KUNDANSVARIG INNESÄLJARE

David har som som främsta uppgift att vara våra kunders förlängda arm och arbeta för deras ökade kundvärde. När han inte pratar med våra kunder per telefon eller filar på kundutskick, spelar han gärna fotboll i hemstaden Finspång där han också nyligen har köpt ett fantastiskt äldre hus som han som bäst renoverar på. Samtidigt som han njuter av nytillskottet i familjen (sonen) som går under smeknamnet ”Maxi”. Alla företag behöver lite nytänk och fräscha idéer och här bjuder David in till att vi utvärderar nuvarande arbetssätt och tittar på möjligheter till förbättringar. Något som definitivt även kommer våra kunder till nytta.

ARBETAR FRÄMST MED

Försäljning, Projektledning, Marknadskommunikation


Susanne Wistbo

HR-ANSVARIG

I den nya rollen som HR ansvarig på Wistbo ser Susanne till att vi håller oss på samma nivå som vilket storbolag som helst när det gäller viktiga frågor som medarbetarutveckling och strategiska HR frågor. Hon belyser stort och smått i frågor som rör våra medarbetares arbetsvardag med allt ifrån arbetstid, handlingsplaner, viktiga frågeställningar vid rekrytering och gemensamma blomleveranser till kollegor som behöver lite extra uppmuntran. Parallellt med jobbet på Wistbo försöker hon även att njuta lite av pensionärslivet och spendera tid i sommarstugan, busa lite med barnbarnen eller träffa vänner och skratta gott tillsammans. Att njuta av livet utanför jobbet är viktigt för Susanne, vilket vi alla kan lära oss lite av.


ARBETAR FRÄMST MED

Chefsstöd i strategiska och operativa HR-frågor, Rekrytering, Lönesättning, Arbetsmiljö, Rehabiliteringsfrågor, Sociala frågor.