Vi söker en lyhörd, engagerad och driven medarbetare

Vår vision är att bygga världen bästa informationssystem för driften inom kraft- och värmeverk. Den värdegrund som vårt företag vilar på handlar om att det ska gå så bra som möjligt för våra kunder.

Vår företagskultur innebär högsta fokus på att vara kundorienterade, engagerade och nytänkande. Vi vill uppfattas som familjära, kunniga och pålitliga av våra kunder. Den familjära känslan som finns inom Wistbo vill vi överföra till våra kunder varje dag.
 

Vår tjänst Wistbo driftportal är idag marknadsledande i Sverige när det gäller informationssystem för driftpersonal inom energibranschen. Vi är nu inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår interna organisation med fokus på våra framtida kunder.

Vi söker nu en medarbetare som brinner för att hjälpa andra och som vill vara med på vår spännande resa framåt "att bli bäst i världen". Vill du vara en av oss?

Tjänsten som säljare med ansvar för våra framtida kunder

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i ett team som är präglat av stort kundfokus och långsiktiga kundrelationer, med fokus på att bygga relationer med framtida kunder. Med syftet att utöka våra marknadsandelar för tjänsten Wistbo driftportal. Du får ett helhetsansvar för hela försäljningsprocessen från första kontakten till avtal till en 100 % nöjd kund. Som säljare hos oss har du en betydelsefull projektledarroll i att göra det enkelt för våra kunder att förenkla sin arbetsvardag med vårt moderna informationssystem Wistbo driftportal. 

Vill du veta mer? Välkommen att läsa mer i annonsen här

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Så tveka inte att söka redan idag, men senast den 31 oktober.

Övriga frågor, kontakta HR ansvarig susanne@wistbo.com


En efterlängtad användarträff med ny kunskap, nätverkade och inspiration