Peters årskrönika 2017

Peters årskrönika 2017 

Jag gjorde en reflektion för några dagar sedan och kunde konstatera att jag har sysslat med datasystem och informationshantering sedan 1981. Det innebär att jag fått förmånen att vara en del av utvecklingen i över 35 år, galet eller hur?. Det är lätt att ta saker för givet, men så sent som i början av 1990-talet fick man faktiskt begära att få "koppla ihop sig" med kundernas mailsystem för att kunna skicka information till varandra (Internet slog igenom på allvar runt 1995). Utvecklingen på det tekniska planet och inom informationshantering har verkligen varit fantastisk och det är bara början som du vet. OK, nu lämnar vi "muséumet" bakom oss och tänker nutid och framtid eller hur?

2017 har varit ett väldigt händelserikt och intressant år på många sett. Förutom sedvanligt deltagande på Panndagarna och Energi- och Industridagarna, genomförde vi den årliga användarträffen på Villa Fridhem i september. Alla tre aktiviteterna blev mycket lyckade. Mellan aktiviteterna åkte vi "land och rike runt" och stöttade våra kunder med kunskap och dessutom har vi besökt flera framtida kunder till oss. Man måste ju vara ute på "slagfältet" du vet :-).

Jag måste säga att jag är lyckligt lottad som har så många trevliga kunder som ger oss på Wistbo så mycket positiv energi. Tillsammans med ett team av skickliga medarbetare på Wistbo kan vi gemensamt fokusera på att utveckla kanske världen bästa informationssystem för driften.  Det är så kul att få vara en del av det ska du veta.

Nu lackar det mot jul och jag vill passa på att tacka för det gångna året och önskar er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

Hälsningar Peter
VD

Pressmeddelande