Vi förstärker vårt team ytterligare - Erik Elofsson ny säljare

Teamet på Wistbo fortsätter att växa och vi välkomnar glatt vår nya kollega Erik Elofsson. Tillsammans med Johanna Wistbo kommer hans fokus ligga på nykundsbearbetning.
- Jag ser fram emot att komma igång och börja sälja Wistbos tjänster och produkter.


Erik började hos oss strax efter årsskiftet och som alltid när man börjar ett nytt arbete är det mycket nytt att lära sig och ny information att ta till sig.

- Jag har en väldigt bra känsla efter mina första arbetsveckor. Det är ett härligt gäng man har hamnat i och ett spännande bolag med lite annorlunda typ av säljarbete än vad jag är van vid, vilket är roligt.

I Eriks roll som säljare inom nykundsarbetning kommer han främst identifiera nya potentiella kunder som är i behov av att utveckla sin driftkommunikation. I hans roll kommer han även att lära känna våra nuvarande kunder och prata mer på framtida mässor, användarträffar och driftchefsträffar.

Bred bakgrund inom försäljning

Erik studerade på IHM Business School där han utbildade sig till företagssäljare. När han var färdig med sina studier började han som säljare på Rehband där han bland annat var säljansvarig för hela Sverige. Sedan fortsatte han sin karriär på P&M och Econova innan han till slut hamnande hos oss på Wistbo.

- När jag såg jobbannonsen fick jag en väldigt bra känsla för bolaget och det verkade som ett trevligt ställe att arbeta på. Det var något nytt och spännande. För mig är det viktigt att bolaget i sig är bra och att kollegorna är trevliga.

Vi är väldigt glada över att ha dig ombord Erik!

Referensbesök öppnar upp nya möjligheter