LEDIGA TJÄNSTER

Serviceinriktad och kreativ systemutvecklare 

Vår vision är att bygga världens bästa informationssystem för driften inom kraft- och värmeverk. Den värdegrund som vårt företag vilar på handlar om att det ska gå så bra som möjligt för våra kunder.

Vår företagskultur innebär högsta fokus på att vara kundorienterade, engagerade och nytänkande. Vi vill uppfattas som familjära, kunniga och pålitliga av våra kunder. Den familjära känslan som finns inom Wistbo vill vi överföra till våra kunder varje dag.
 
Vår molntjänst Wistbo driftportal är idag marknadsledande i Sverige när det gäller informationssystem för driftpersonal inom energibranschen. Den digitala transformationen som pågår inom energibranschen ställer krav på flexibla, skalbara och smarta lösningar. Wistbo är nu inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation med fler systemutvecklare.

Vi söker medarbetare som brinner för att hjälpa andra och som vill vara med på vår spännande resa framåt "att bli bäst i världen".
 
Vill du vara en av oss?

Tjänsten som serviceinriktad och kreativ systemutvecklare  


Om tjänsten
Vi söker systemutvecklare som gillar att hitta smarta lösningar på tekniska problem. Du tycker om att sätta dig in i nya system, och arbetar gärna med både frontend och backend för att lösa uppgiften. Du bör ha ett stort intresse för att ta fram och arbeta med molntjänster, och eftersom du kommer att ha kontakt med både nuvarande och framtida kunder så behöver du vara mycket serviceinriktad.


Rollen innebär

Som systemutvecklare underhåller och vidareutvecklar du befintliga system, skapar nya lösningar, och samarbetar kring projekt såväl internt som externt. Du är delaktig i hela utvecklingsprocessen från idé, kravspecifikation, systemering, programmering, tester till slutlig implementation. Arbetet innebär både självständigt arbete och arbete i team såväl inom Wistbo som tillsammans med våra kunder. Rollen ställer krav på ordning & reda, struktur och ett gott självledarskap.

 
Din profil

Du har några års erfarenhet av systemutveckling, är driven och har stor passion för utveckling och programmering. Du har relevant akademisk utbildning inom systemutveckling, eller förvärvad arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Erfarenhet av Java och Javascript. Vi ser helst att du har erfarenhet av: apputveckling, iOS och/eller Android, erfarenhet av att integrera olika system med varandra genom REST-API:er och kunskap inom UI/UX. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Berätta varför just Du skulle passa hos oss på Wistbo Information AB och tillsammans med våra kunder
Välkommen att skicka in ditt CV och dina meriter via nedanstående formulär.

Välkommen med din ansökan
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. 

Övriga frågor, kontakta HR ansvarig på eller 0708-66 59 56

Ansök här

Skicka in ditt personliga brev och CV i pdf-format nedan.
Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra