Entreprenör Premium

Det har aldrig varit enklare att checka in

Idag arbetar många med ensamarbete ute på anläggningen och utför t.ex. en rondering eller ett underhållsjobb, funktionen Wistbo Ensamarbete Premium ger dig en tryggare och säkrare arbetsplats.

Entreprenör Premium

Med hjälp av funktionen Wistbo Ensamarbete säkerställer ni att personalen, oavsett om de befinner sig i kontrollrummet eller är på språng, hela tiden har koll på sina kollegor som arbetar ensamma någonstans i anläggningen utanför kontrollrummet, t.ex. på yttre anläggningar.
Personen som är ute på jobb delar sin position genom sin iOS eller Androidenhet, ställer in beräknad sluttid, väljer ut en larmkontakt och säkerställer att larmknappen fungerar som den ska. 

Larmkontakten blir larmad genom SMS, push-notis eller telefonsamtal när tiden för ensamarbetet går ut eller om ensamarbetaren trycker på sin larmknapp. En kartlänk skickas då till kontaktpersonen med ensamarbetarens senast kända position. 

Jag vill veta mer om den här funktionen

Integration med SSG

Flic-knappen är en bluetoothenhet som du enkelt parkopplar till din mobila enhet. Den går att fästa på exempelvis ditt klockarmband eller din jacka.

När den är installerad och parkopplad med din mobil fungerar den som larmknapp. Om du exempelvis skadar dig eller om det uppstår en hotfull situation kan du klicka på knappen och larmet går då till din utvalda kontaktperson.

Flic-knappen är ingen förutsättning för att använda Ensamarbete men är ett frivilligt komplement till tjänsten.