9 december 2019

Wistbo användarträff 2019


Den 25-26 september gick Wistbo´s årliga användarträff av stapeln för kunder som använder tjänsten Wistbo driftportal.

Vi bjöds på intressanta föreläsningar, de senaste nyheterna inom driftportalen, nätverkande och en kväll i minglets och matens tecken! Kvällen innan träffen anordnades även en Safari Camp på Kolmården där vi fick bekanta oss med parkens djur på nära håll, äta under bar himmel och njuta av lägereldens värme under småtimmarna. 

Bland föreläsarna kunde vi lyssna till:
Jonas Sandström och Magnus Strömgren från Tekniska Verken som tillsammans med Angelica Wistbo Nibell från Wistbo Information höll passet "Framgångsrik digitaliseringsresa" - där de berättade om framgångsfaktorer för att lyckas med sin digitala transformation, samt visade på ett lyckat exempel på samarbete och digitalisering i nya Heta Arbeten appen.

Vi fick även lyssna till passet "Optimering av arbetet kring driftstatus och uppföljning" där Oscar Lindqvist från E.ON Malmö berättade om Wistbo Driftstatus Premium och om vilket värde som skapats inom driftorganisationen genom densamma.

Ett annat intressant kundcase var föreläsningen "Värdeskapande integration mellan system" - där Magnus Sjöberg och Björn Groth från Härjeåns Energi tillsammans med Emil Zeilon Rosendahl från Wistbo berättade om hur vi kan skapa värde genom integration mellan system och visade den lyckade lösningen på kopplingen mellan underhållssystemet Idus och Wistbo driftportal, samt om incheckningsfunktionen i Wistbo kopplat till SSG.

Nyheter som presenterades: 
Wistbo broadcast: En applikation som används för att skicka ut mass-SMS med viktig information som måste nå ut snabbt med hög leveranssäkerhet. Vi berättar mer om funktionen och dess möjligheter. 
Wistbo Heta arbeten Premium: En funktion som minimerar pappershanteringen vid heta arbeten samt underlättar signeringen då den görs digitalt - direkt i appen!