Säg hej till vår nya kollega!

11 januari 2021

Den 11 januari 2021 välkomnar vi vår nya medarbetare Sophia Morell i rollen som säljare hos oss på Wistbo Information, främst med fokus på nykundsbearbetning.

Då det kanske är än mer viktigt än någonsin att vi fokuserar på det positiva, efter ett omtumlande år med olika utmaningar, gläds vi åt de nya möjligheter som nu ges med förstärkning av Sophia inom bolaget.
Vi på Wistbo har, som det familjeföretag vi är i botten, alltid vurmat för att vara lite mer medmänskliga, lite mer fokuserade på användarna och medarbetarna bakom. Lite mer fokus på ord som samarbete, tillsammans och kundskap. Vi är väldigt glada över att ha möjligheten att stärka upp vårt team med Sophia som kommer passa väl in i gänget, och ser med spänning fram emot ett nytt verksamhetsår!

”Jag ser verkligen fram emot att inleda det nya året tillsammans med gänget på Wistbo. 2020 har för många av oss varit ett mycket speciellt år. Men inget ont som inte har något gott med sig brukar man ju säga. Som erfaren säljare skulle jag vilja påstå att gemene man blivit bättre på att kommunicera digitalt under året med alla restriktioner.
I min roll som säljare på Wistbo kommer jag, tillsammans med mina kompetenta kollegor, hjälpa våra kunder till en smidigare vardag med hjälp av digitalisering av information och kommunikation. Jag är imponerad av den enorma kunskap och unika branscherfarenhet Wistbo besitter och stolt över att vara en del av ett bolag som alltid sätter kunden i fokus. Vi ses! (digitalt eller IRL) :-)” /Sophia


För mer information kontakta:
Angelica Wistbo Nibell
Försäljningsansvarig
Wistbo Information AB
angelica@wistbo.com