NU SÖKER VI EN DRIVEN SÄLJARE

Tillsammans med Great Group rekryterar vi en säljare till oss på Wistbo Information


Wistbo är ett innovativt företag som utvecklar energigivande informationssystem för industri som bedriver produktion, där användaren är i fokus. Lösningarna är främst framtagna för drift och produktion men gagnar även personal inom underhåll, planering och företaget som helhet. Vårt mål är att med digitaliseringens hjälp se till att våra kunder kan köra sin verksamhet så smidigt som möjligt med så få avbrott som möjligt, ge de bästa förutsättningarna för att möta deras utmaningar och skapa engagemang som leder till fortsatt verksamhetsutveckling.

Nu söker vi en driven säljare med entreprenörsådra. För att passa i rollen har du hög egen drivkraft, vilja,  älskar sälj och besitter en god portion ödmjukhet. Du får chansen av att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang och med spännande tillväxt- och framtidsplaner. 

LÄS MER OCH ANSÖK TILL TJÄNSTEN - HÄR

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Sandqvist på Great Group, www.greatgroup.se som är vår rekryteringspartner, mobil 070-6107600.

Sista ansökningsdag
2020-11-14

Användarvänlighet i fokus när Landskrona
Energi väljer samarbete med Wistbo Information