LEDIGA TJÄNSTER

JUNIOR SÄLJARE

Wistbo Information startades 2002 och vår långsiktiga vision är att utveckla världens bästa kommunikationsplattform för driftorganisationer inom kraftvärmeverk/värmeverk.

Vår företagskultur innebär högsta fokus på att vara kundorienterade, engagerade och nytänkande. Vi vill uppfattas som familjära, kunniga och pålitliga av våra kunder. Den familjära känslan som finns inom Wistbo Information AB vill vi överföra till våra kunder varje dag.
 
Vår molntjänst Wistbo driftportal är idag marknadsledande i Sverige när det gäller informationssystem för driftpersonal inom energibranschen. Wistbo är nu inne i en spännande tillväxtfas som innebär att vi behöver förstärka vår organisation med fler medarbetare inom sälj.

Om jobbet

Det har blivit dags att förstärka sälj och marknad med en person som gillar att ha många bollar i luften och som drivs av att få jobba med professionella kunder.

Vi söker dig som kan stötta våra medarbetare på sälj och marknad. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegorna som har stort kundfokus och som jobbar med långsiktiga kundrelationer. Arbetsuppgifterna kommer att vara initiera och genomföra telefon-, web- och fysiska möten med framtida kunder, vara med och planera och genomföra aktiviter för våra produkter och tjänster, vara delaktig i mässor, kundevent och andra aktiviteter tillsammans med sälj- och marknadsansvarig vid behov. Boka och genomföra kvalificerade försäljningsmöten, skapa engagemang och bygga relationer i sociala medier.

Din profil

Vi tror att du bör ha någon erfarenhet i från försäljning, marknad, kommunikation och tycka om att ha kundkontakter. Du är van att använda sociala medier för att knyta kontakter och skapa engagemang. Du tycker om att jobba strategiskt och strukturerat. Du drivs av att jobba och motiveras av att sätta upp mål. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Arbetet innebär att ha förmågan att arbeta både självständigt och i grupp .

Eftergymnasial utbildning 3 år eller längre inom företagsekonomi, kommunikation, marknad, sälj eller motsvarande.

Berätta varför Du skulle passa in hos oss på Wistbo Information AB och tillsammans med våra kunder.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas innan den sista ansökningsdatumet.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR ansvarig, susanne@wistbo.com


Ansökan om tjänsten sker via vårt formulär nedan.

Ansök här

Skicka in ditt personliga brev och CV i pdf-format nedan.
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra